Αεροφωτογραφία των πισινών λιμνοθάλασσας με θαλασσινό νερό στο ξενοδοχείο Dionysos, ένα φιλικό προς το περιβάλλον ξενοδοχείο στη Ρόδο

Βιωσιμότητα

Είμαστε περήφανοι για τη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα βιωσιμότητας για ξενοδοχείαTravelife, αναδεικνύοντας μας ως ένα φιλικό προς το περιβάλλον ξενοδοχείο στη Ρόδο. Έχουμε εφαρμόσει διάφορες στρατηγικές και πολιτικές που μας καθιστούν πιο βιώσιμους, όχι μόνο περιβαλλοντικά, αλλά και σε σχέση με τους υπαλλήλους μας, την τοπική κοινωνία και τους επισκέπτες μας. Οι προσπάθειές μας περιλαμβάνουν τα εξής:

  • Πολιτική κατά της παιδικής εκμετάλλευσης
  • Πολιτική για υποστήριξη τηνς ευημερίας των εργαζομένων
  • Στρατηγική της τοπικής κοινότητας που συμβάλλει στην τοπική οικονομία
  • Πολιτική εξοικονόμησης νερού για τους εργαζόμενους (σημειώστε ότι η μεγάλη πισίνα μας γεμίζει με θαλασσινό νερό, εξοικονομώντας τεράστιες ποσότητες γλυκού νερού), συμπεριλαμβανομένου ενός προγράμματος επαναχρησιμοποίησης σεντονιών/πετσετών για τους επισκέπτες.
  • Περιβαλλοντική στρατηγική που παρακολουθεί και διορθώνει τη χρήση των πόρων και τα περιβαλλοντικά ζητήματα, συμπεριλαμβανομένης της διασφάλισης ποιότητας, των μέτρων υγιεινής, της ελαχιστοποίησης των αποβλήτων/αποβλήτων τροφίμων και της προστασίας του περιβάλλοντος και της κατάρτισης των εργαζομένων.

Οι δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στο φιλικό προς το περιβάλλον ξενοδοχείο μας στη Ρόδο περιλαμβάνουν επίσης την προστασία των δασών και τον καθαρισμό της παραλίας στη Ρόδο, δύο πρακτικές δραστηριότητες για τις οποίες είμαστε πολύ περήφανοι. Εάν εσείς, ως επισκέπτης μας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, αισθανθείτε ότι γίνεται παραβίαση οποιουδήποτε από τα παραπάνω ή υπάρχει ένας τομέας που μπορούμε να βελτιώσουμε, επικοινωνήστε με τη διεύθυνση. Εκτιμούμε την υποστήριξη και τη γνώμη σας για την προώθηση της βιωσιμότητας.

 

 

#dionysos_hotel_rodos
Ξενοδοχείο Διόνυσος, 1 Iliadon str. Ιαλυσός, Ιξιά, Ρόδος. Ελλάδα. μι. kalimera@dionysos-hotel.gr Τ. +30 22410 23021