Παρακάτω εμφανίζεται ένα καρουσέλ. Για να δείτε τις εικόνες, σαρώστε αριστερά ή δεξιά ή αγγίξτε τα κουμπιά «Επόμενο» και «Προηγούμενο».
Διαφάνεια 1
Διαφάνεια 2
Διαφάνεια 3
Διαφάνεια 4

Dionysos Hotel

Βαθμολογία με αστέρια : 4.0

*ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ* Ολες οι κρατήσεις που έγιναν μέχρι 16/3/2020 και έχουν ημερομηνία άφιξης μέχρι και 30/4/2020,Μπορούν να Αλλάξουν Χωρίς Ακυρωτικά, για οποιαδήποτε ημερομηνία μέχρι τις 17 Οκτώβριου του 2021.Επίσης υπάρχει η δυνατότης παραλαβής Κουπονιού, για χρήση μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα. Παρακαλώ επικοινωνήστε με την κα Διακοτσάμπη στο email: sales@dionysos-hotel.gr. Για αφίξεις μετά την 1η Μαίου, παρακαλούμε δώστε μας χρόνο να αξιολογήσουμε εκ νέου την κατάσταση,με σκοπό να δοθεί η καλύτερη δυνατή λύση. Μέχρι τότε #Μείνετε Ασφαλείς#Μείνετε Δυνατοί!

Δωμάτια

Εμφάνιση όλων

Το Ξενοδοχείο

Διαβάστε περισσότερα

Tο ξενοδοχείο Διόνυσος, με τον ωραιότερο κήπο της Ρόδου,στην Ελλάδα, σας περιμένει για να γνωρίσετε μια ξεχωριστή εμπειρία ζωής.Θα χαρείτε την τεράστια Lagoon πισίνα του με θαλασσινό νερό και θα απολαύσετε την ηρεμία και τη χαλάρωση που αναζητάτε για τις διακοπές σας. Η καλαίσθητη διακόσμηση παίζει με τους απαλούς τόνους που διαδέχονται τα έντονα χρώματα και συνδυάζει την παράδοση με το μοντέρνο, την ιστορία με το μέλλον, τη Δύση με την Ανατολή.Λίγα μέτρα από το ξενοδοχείο, σας περιμένει μια εκπληκτική παραλία με διάφανα νερά για κολύμπι και θαλάσσια σπόρ.

Βραβεία

Επικοινωνία

Εμφάνιση όλων