Αγαπητέ Πελάτη,

 

Είναι  γεγονός ότι η εξάπλωση της πανδημίας Covid-19 και στην Ελλάδα έχει επιπτώσεις σε όλους μας, πρωτίστως στη ζωή μας και την καθημερινότητά μας. Είναι, λοιπόν, απόλυτα κατανοητό πως έχει επηρεαστεί και η δυνατότητα να προχωρήσετε με τον αρχικό προγραμματισμό των ταξιδιωτικών πλάνων σας.

 

Η εγχώρια ταξιδιωτική κοινότητα προσπαθεί να ανταπεξέλθει σε αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση. Προτεραιότητά μας είναι να ανταποκριθούμε με συνέπεια και σεβασμό προσφέροντας το ίδιο, ή και ακόμα υψηλότερο, επίπεδο εξυπηρέτησης όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Ταυτόχρονα, είναι καθήκον μας να προστατεύουμε - τόσο σε επίπεδο υγείας όσο και οικονομικά - όλους όσους απασχολούνται ή εξαρτώνται από τον τουρισμό.

 

Όπως ενδεχομένως ήδη γνωρίζετε, η κυβέρνηση, αντιμέτωπη με τα πρωτοφανή γεγονότα, σε συνέχεια παρόμοιων πρωτοβουλιών και άλλων χωρών της ΕΕ, ψήφισε πρόσφατα νόμο που επιτρέπει στις επιχειρήσεις στον τουριστικό τομέα να εκδώσουν vouchers, αντί της άμεσης επιστροφής χρημάτων. Τα vouchers καλύπτουν (προκαταβολές/προπληρωμές) για όλες οι κρατήσεις που έγιναν μέχρι 16/3/2020 και έχουν ημερομηνία άφιξης μέχρι και 30/4/2020.  Σημειώνεται ότι στην περίπτωση που τα vouchers δεν εξαργυρωθούν εντός 18 μηνών από την ημερομηνία έκδοσης, το πλήρες ποσό θα σας επιστραφεί με τη λήξη του, πάραυτα. Λυπούμαστε πραγματικά για την αναστάτωση που μπορεί να προκαλεί αυτή η χρονική παράταση στην επιστροφή των χρημάτων σας.

 

Για τις κρατήσεις που έγιναν μέχρι 16/3/2020 και έχουν ημερομηνία άφιξης μετά την 1η Μαίου, αξιολογούμε την κατάσταση και πιθανώς να ισχύσουν οι ίδιοι όροι.

 

Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και την υποστήριξή σας και ελπίζουμε να σας υποδεχθούμε σύντομα.

 

Σας ευχόμαστε υγεία και παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για τυχόν πρόσθετες διευκρινίσεις που ίσως χρειαστείτε.

 

Παρακαλώ επικοινωνήστε με την κα Διακοτσαμπή στο email:  sales@dionysos-hotel.gr .

 

Εν τω μεταξύ,  μελετούμε και εφαρμόζουμε μέτρα για τον έλεγχο και περιορισμό της μετάδοσης  μολύνσεων, σύμφωνα με τις υποδειξεις της κυβέρνησης καθώς και άλλων διεθνών οργανισμών.

 

 

Μέχρι τότε  #Μείνετε Ασφαλείς# και #Μην Ακυρώνετε-Μεταθέστε#